İki ücretsiz seçenek vardır.
Her iki durumda da ayrıntılar şifrelenmiş bir tarayıcı çerezinde saklanır.
Tarayıcı değiştirmek isterseniz veya çerezleri temizlerseniz, tohumu yeniden içe aktarmanız gerekecektir.
Entegre cüzdan
İlk olarak, kms.kinesis.money adresindeki entegre cüzdan

İşte entegre cüzdan için Kinesis yardım makalesi:
Bir KM hesabı için yalnızca bir cüzdan tohumuna sahip olabileceğinizi unutmayın.
Çerezleri temizler ve farklı bir tohum aktarmaya çalışırsanız kabul edilmeyecektir.
Bağımsız Cüzdan
İkinci olarak wallet.kinesis.money adresinde bağımsız cüzdan var

İşte bağımsız cüzdan için Kinesis yardım makalesi:
Bu cüzdanın tamamen bağımsız olarak tutulabileceğini veya verim almak istiyorsanız, bir KM hesabına bağlayabileceğinizi unutmayın.
Aynı bilgisayarda birden fazla cüzdanınız olmasını istiyorsanız, her biri için farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz.
Cüzdanlar ve donanım cüzdanı hakkında genel bilgiler
Ayrıca Derek'in bir cüzdan isteyip istemediğinizin arka planındaki bazı hususları ele alan ve ardından donanım cüzdanı seçeneğine odaklanan bu yazısına da bakın:
forum.kinesis.money
Her iki durumda da ayrıntılar şifrelenmiş bir tarayıcı çerezinde saklanır.
Tarayıcı değiştirmek isterseniz veya çerezleri temizlerseniz, tohumu yeniden içe aktarmanız gerekecektir.
Entegre cüzdan
İlk olarak, kms.kinesis.money adresindeki entegre cüzdan

İşte entegre cüzdan için Kinesis yardım makalesi:
Bir KM hesabı için yalnızca bir cüzdan tohumuna sahip olabileceğinizi unutmayın.
Çerezleri temizler ve farklı bir tohum aktarmaya çalışırsanız kabul edilmeyecektir.
Bağımsız Cüzdan
İkinci olarak wallet.kinesis.money adresinde bağımsız cüzdan var

İşte bağımsız cüzdan için Kinesis yardım makalesi:
Bu cüzdanın tamamen bağımsız olarak tutulabileceğini veya verim almak istiyorsanız, bir KM hesabına bağlayabileceğinizi unutmayın.
Aynı bilgisayarda birden fazla cüzdanınız olmasını istiyorsanız, her biri için farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz.
Cüzdanlar ve donanım cüzdanı hakkında genel bilgiler
Ayrıca Derek'in bir cüzdan isteyip istemediğinizin arka planındaki bazı hususları ele alan ve ardından donanım cüzdanı seçeneğine odaklanan bu yazısına da bakın:
Hardware Wallets and Kinesis
Overview Kinesis, like all crypto-related projects, uses something called a distributed ledger (or blockchain). This is a record of transactions going back to the beginning of the system that all the blockchain nodes maintain simultaneously. New transactions are added to the distributed...
forum.kinesis.money